Gratis webinar om Reboarding etter pandemien 30.september

Endelig er de fleste av oss tilbake på jobben. Men i løpet av det halvannet året pandemien har vart, har det skjedd mye: På den enkelte arbeidsplass, men ikke minst ser det ut til at pandemien etterlater seg et arbeidsliv hvor sentrale aspekter er endret. I dette webinaret 30. september kl. 10 ser vi nærmere på hva ledere kan gjøre for å sikre en best mulig tilbakekomst for medarbeidere, med tanke på smittevern, organisasjonskultur og gode arbeidsrutiner. Vi har med oss HR Manager i Finn.no, Joselyn Hegna, som har jobbet mye med temaet, og vil snakke om hvordan de jobber med temaet reboarding etter pandemien.

Agenda for webinaret:

  • ‘‘Reboarding’ – hva er det og hvorfor trenger vi det?
  • Hvordan sikrer vi en god tilbakekomst for medarbeiderne?
  • Joselyn Hegna, HR Manager i Finn.no, om hvordan de jobber med temaet.
  • Tre tips til ledelsen
Meld deg på webinaret her