Ledelsesutvikling

Å utøve ledelse er både lett og komplisert på en og samme tid. Ledelse er lett fordi vi, gjennom forskning, vet mye om hva gode ledere gjør og hva som gjør at man blir ansett som en god leder blant sine medarbeidere. Forskning er alltid små tall aggregert til store tall. Derfor er ledelse mer komplisert når det kommer til den praktiske utøvelsen, fordi ledelse alltid er situasjonsavhengig og alltid skjer i relasjoner. Og du og jeg er forskjellig og ønsker oss forskjellige ting fra vår leder.

En god og profesjonalisert ledelse gir gode resultater for organisasjonen, og med dette som utgangspunkt jobber vi hver dag med det mål for øyet å hjelpe våre kunder å utøve ledelse på en enklere og mer profesjonell måte.

Lederutviklingsprogram:
I samarbeid med våre kunder skreddersyr vi lederutviklingsprogram tilpasset de utfordringer og behov kunden har. Våre program kjennetegnes at de er praktisk orientert, men bygget på god og anerkjent teori innenfor ledelse.

Individuell ledelsesutvikling:
Våre erfarne konsulenter bistår våre kunder med individuell coaching og rådgivning. Utgangspunktet er alltid kundens behov. Vår oppgave er å støtte og utfordre. Les mer om våre pakker for individuell lederutvikling her

Vil du vite mer om hvordan vi kan utvikle gode ledere i din bedrift, ta kontakt med en av oss for en uforpliktende samtale her

[contact-form-7 id=»13172″ title=»Contact form 1″]