Vårt utgangspunkt i arbeidet med ledergrupper er at de skiller seg vesentlig fra andre grupper og team i organisasjonen. Det er eksempelvis vanskeligere for ledergrupper å sette felles mål og få til god samhandling når man på flere områder konkurrerer om ressurser og oppmerksomhet.

Vi arbeider alltid etter skreddersøm og har organisasjonens og gruppens behov i sentrum. Samtidig er vi opptatt av at utviklingsarbeidet skal ha effekt på tre områder. Effektive ledergrupper skal gi merverdi til:

  • Organisasjonen
  • Ledergruppen
  • Den enkelte leder

Vi opplever at alt for mange ledere rapporterer om kjedelige og uinspirerende ledermøter, og feil prioriteringer av tid og fokus. Vi arbeider for at ledergruppearbeidet skal være inspirerende og ha høy verdi for alle involverte.

Vi benytter oss av verktøy i lederguppearbeidet der vi anser det som et godt bidrag inn i prosessen. Eksempler på verktøy er ledergruppeprofilen effect, JTI og Teamkompasset.

Vi opplever at stadig flere bedrifter ønsker vår hjelp med utvikling av ledergrupper. Ønsker du at vi skal bistå din bedrift også? Fyll ut skjemaet under eller send oss en henvendelse på post@vissa.no, så tar vi kontakt. 

Ledergruppeutvikling
Ledergruppeutvikling

Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat

"*" obligatorisk felt

Navn*
Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.