Et samarbeid mellom Vissa og NHO Sjøfart

I samarbeid med NHO Sjøfart tilbyr vi støtte til deg som har opplevd ubehagelige hendelser på jobb knyttet til mobbing og trakassering. Dette kan være hendelser som du kunne tenke deg å snakke med noen om, men som du ikke nødvendigvis har lyst til å varsle om. Ofte er det vanskelig å snakke om slike ting med kollegaer eller leder. Her får du en mulighet til å bearbeide opplevelser med en profesjonell samtalepartner med rom for å finne ut av tanker, følelser og handlingsrom.

Tilbudet er uforpliktende og gratis

Vi har satt opp noen prinsipper for disse samtalene for at det skal oppleves trygt for deg å ta kontakt:

  1. Samtalene er anonyme og rapporteres ingen steder. 
  2. Samtalene skal ikke følges opp med krav om varsling til arbeidsgiver.
  3. Vi har ingen begrensning om hvor lang tid tilbake i tid slike hendelser har skjedd.

Du står fritt til å velge den rådgiveren du ønsker og du bestiller enkelt time ved å klikke på linken under til den rådgiver du ønsker en samtale med.

Om du ikke ønsker å booke online kan du ringe oss på 92824897 for å booke en samtale eller send oss en e-post til post@vissa.no

Elisabeth Østrøm

Elisabeth Østrem
Psykolog

Elisabeth er psykolog og organisasjonspsykolog. Hun arbeider med coaching av ledere og medarbeidere, og har i flere år også arbeidet som terapeut.

Hun er i dag veileder for studenter i organisasjonspsykologi.

Book time
Peder Lykke

Peder Lykke
Psykolog

Peder er psykolog og organisasjonspsykolog. Han arbeider med coaching, ledelse og medarbeiderskap, men har i mange år arbeidet som terapeut og i familievernet. Han er i dag veileder for studenter i organisasjonspsykologi.

Book time
Ståle Johansen

Ståle Johansen
Psykoterapeut

Ståle er psykoterapeut og siviløkonom. Han arbeider med ledelse og medarbeiderskap, men har  også jobbet med mennesker i vanskelige situasjoner og i kriser. 

Book time
Annette Johnsen Solberg

Annette Johnsen Solberg
Coach & Pedagog

Annette har en master i organisasjonspsykologi og ledelse. Hun er også pedagog med erfaring fra skole og kultursektoren. Annette har 35  års erfaring med veiledning. Hun arbeider i dag med  veiledning og coaching i forbindelse med leder- og medarbeiderutvikling.

.

Book time

Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat

"*" obligatorisk felt

Navn*
Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.