Gunvor er ny konsulent i Vissa

Vi ønsker velkommen til ny konsulent i Vissa, Gunvor Marie Dyrdal. Hun er utdannet psykolog og har en doktorgrad innen positiv psykologi fra UiO med flere studieopphold i USA (blant annet Fulbright stipend ved University of California, Riverside). Hun har lang erfaring med undervisning, veiledning, terapi og er en erfaren kursholder. Hun har jobbet med leder- og organisasjonsutvikling i flere år, og er spesielt opptatt av å hjelpe mennesker å bli klar over sine grunnleggende verdier, finne og utvikle sine unike karakterstyrker slik at de kan ha det bra og fungere godt både individuelt og i team. Gunvor Marie er sentral i mindfulnessmiljøet i Norge, er studieprogramansvarlig ved NTNU på Gjøvik, og er opptatt av hvordan en økt evne til tilstedeværelse kan bidra til redusert stress og økt velvære, både privat og på jobb.

«Vi er utrolig glade for å ha fått med oss Gunvor Marie på Vissalaget! Gunvor har de siste årene vært ansatt som førsteamanuensis på NTNU, og ønsker nå å spre sin kunnskap også til offentlige og private virksomheter. Hennes bakgrunn passer svært godt med Vissa sine kjerneverdier og leveranser. Vi gleder oss til å skape gode organisasjoner sammen» sier Daglig leder i Vissa, Ståle Johansen